Presentem a la Nieves


16·01·2013 - Bé, si fa una setmana us ensenyavem el nou galliner avui amb molta il·lusió estrenem nou espai per al nostre conill i aprofitem per presentar-lo. Amb tots vosaltres, la Nieves.


Fa aproximadament un mes que està amb nosaltres i és la reina de l'hort. Realment l'hem acollit com a mascota i tè tots els privilegis del món, li encanten les fulles de pastanaga, l'escarola i l'enciam, l'aigua fresca i donar una volta a mitja tarda per l'era. La vam acollir d'una familia de Piera que li volia buscar una nova casa ja que ells no disposaven de prou temps lliure com per fer-s'en càrrec i van pensar que sería una bona idea donar-li a algú que tingues temps per dedicar-li, així doncs, la vam anar a buscar!

Com podeu veure tè una caseta per ella sola i un tancat d'uns 5 metres quadrats que hem realitzat també a base de palets (més endavant ensenyarem una imatge de tot el corral) i ens hem plantejat buscar-li un company perquè no estigui tan sola, però de moment, ¡ella es la reina!

3 comentarios:

@picaronablog ha dit...

Mira-la que xula, la Nieves! L'heu rebatejada o ja venia amb el nom de Piera?
Una abraçada, guapus

Arrels ha dit...

No, no, li vam respectar el seu nom original! Nieves és el nom que li va possar la Patricia, una nena de 11 anys que es feia càrrec d'ella abans que nosaltres però que per questions d'horaris i demés va preferir donar l'animal a algú que es poguès fer càrrec... i així ho fem, mimem a la Nieves tot el que podem!

elena montes ha dit...

M'encanta nens, haviam quan m'ensenyeu l'hortet! :)

Publica un comentari a l'entrada