Benvingut a Arrels


17·12·2012 - Arrels es un projecte col·lectiu de quatre joves que neix de la curiositat i les ganes d'aprendre en el món Agropecuari. Gràcies a l'inici de rehabilitació a la zona rural d'Argentona es posa en marxa el treball en equip i es du a terme la preparació de la terra, remodelació de l'antic galliner i neteja de l'entorn per poder gaudir al màxim del petit racó del que disposem. Setembre de 2012 comença aquesta aventura amb esforç i molt de sacrifici que poc a poc, i cada vegada més, ens sentim senzillament realitzats ja que tot allò que anem imaginant i proposant som capaços de fer-ho, i per fi, estem recollint una grata recompensa de tot allò que hem sembrat.

Fa més de 50 anys que s'ha treballat la terra a la zona rural on es situa Arrels i nosaltres volem seguir fen't-ho
18/12/12 - Actualment, després de 3 mesos de funcionament podem dir que pràcticament hem finalitzat amb les tasques de preparació i neteja. Tenim l'Hort preparat, el Galliner ocupat amb algun habitant i la Conillera també. El planter pròpi està donant molt bons resultats i els primers trasplants començen a evolucionar.

Per finalitzar, et volem donar la benvinguda al nostre nou espai web, ben aviat tindrem una pàgina de Facebook i esperem que tot allò que anem penjat t'agradi!


¡Gràcies per la teva visita!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada